Uusi Enervent Alta on pienten asuntojen hiljainen ilmanvaihtokone

Enervent on tuonut markkinoille uuden, asuntoihin kehitetyn ilmanvaihtokoneen. Erityisen hiljaiselle ja helposti asennettavalle laitteelle ei tarvita teknistä tilaa tai erillistä komeroa.

 Enervent Alta on tuorein jäsen Enerventin huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneiden perheessä. Pienehköihin asuntoihin sekä muihin pienempiin tiloihin tarkoitettu ilmanvaihtokone on niin teknisiltä ratkaisuiltaan kuin muotoilultaan uudenlainen ratkaisu.

Erittäin hiljaisena Enervent Alta voidaan asentaa asunnossa aina pohjaratkaisun kannalta järkevimpään paikkaan, kuten esimerkiksi eteisen alaslaskettuun kattoon, vaatehuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Sille ei tarvita erillistä teknistä tilaa tai komeroa.

Enervent Alta-koneessa on valmis yhde keittiön liesikuvun  poistoilmakanavalle.

Enervent Alta on suunniteltu helposti ja nopeaksi asentaa. Virtajohto, ohjain-paneelikaapeli ja liesikuvun indikointijohto ovat valmiiksi koneen ulkopuolella, joten koneen kuorta ei tarvitse avata sähkökytkentöjen tekemiseksi.

Pyörivällä lämmönvaihtimella varustetun Enervent Altan energialuokka on A ja maksimi-ilmamäärä 87 l/s (100 Pa). Ilmanvaihtokonetta ohjataan Enerventin itse kehittämällä, monipuolisella ja helppokäyttöisellä eWind-ohjausjärjestelmällä.

Lisätietoja: www.enervent.fi/alta