Kevät täynnä hyviä tapaamisia ja keskusteluja

Aika on todella kulunut vauhdilla, kun 40-vuotisjuhlavuotemme ja samalla Norjan yhtiömme 20-vuotisjuhlavuosi on jo puolivälissä. Kerroimme alkuvuodesta eri kanavissa, että juhlimme työn merkeissä ja esitimme samalla avoimen kutsun koota oma ryhmä ja vierailla Porvoossa. Mahdollisuus on kiinnostanut monia ja viime kuukaudet tehtaalla on ollut tavallisesta poikkeavaa, mutta mukavaa lisäkiirettä.

Harva meillä vierailleista rakentamisen, suunnittelun tai talotekniikkahuollonkaan ammattilaisista on päässyt aiemmin tutustumaan ilmanvaihtokoneiden tuotantoon puhumattakaan kotimaisesta sellaisesta. Olemme huomanneet, että jotkut ovat jopa yllättyneet, että Enervent Zehnderin laitteet todella valmistetaan alusta loppuun Kipinätiellä. Liiketoimintamme on kansainvälistynyt ja omistajat vaihtuneet, mutta tuotanto ja tuotekehitys ovat pysyneet vakaasti yhtiön syntysijoilla Porvoossa.

Enerventin hengessä eteenpäin

Meillä viihdytään ja se näkyy myös pitkinä työurina. Mistä Enervent Zehnderin henki syntyy? Kysymällä saattaa saada eri vastauksia, mutta on asioita, jotka yhdistävät.

  • Meillä on työntekijöillä vapaus toimia varsin itsenäisesti – luottoa on puolin ja toisin
  • Hierarkiamme on matala ja vuorovaikutus kollegoiden ja esimiesten kesken avointa
  • Tuotteet ovat laadukkaita ja työtehtävät niiden parissa kiinnostavia
  • Monet ovat osaamisen kasvaessa päässeet siirtymään talon sisällä uusiin haasteisiin

Tärkeää on myös, että yhtiö ja tuotteet kehittyvät jatkuvasti ja vastaavat asiakkaiden vaatimuksiin. Olemme joukolla ylpeitä tuloksista. Viime vuonna uudistimme kotien viilennyksen, kun toimme markkinoille pieneen tilaan mahtuvan Svea-ilmanvaihtokoneen, johon voi integroida kompressorijäähdytyksen. Tänä keväänä olemme lanseeranneet iSLa-sovelluksen, joka mahdollistaa etäohjauksen. Vahva panostus tuotekehitykseen jatkuu tulevinakin vuosikymmeninä. Jatkossa meillä on vielä aiempaa enemmän yhteistyötä Zehnder-konsernin kehittäjien kanssa.

Jos haluat koota vierailuryhmän omasta yrityksestäsi, vielä ehtii! Voit olla meillä yhteydessä myynnistä vastaavaan Ronni Laaksoseen sähköpostilla ja sopia tarkemmin vierailusta syksyn aikana.

Kuva: Tutustumisvierailulla kävivät myös samaan konserniin kuuluvan Zehnder Air Solutionsin suomalaiset kollegamme.