Zehnder Group yhtenäistää brändi-ilmeensä

Enerventistä tuli osa johtavaa eurooppalaista sisäilmaratkaisujen toimittajaa Zehnder Groupia viisi vuotta sitten. Vuorovaikutus on ollut vilkasta ja olemme olleet mukana erilaisissa kehityshankkeissa emo- ja sisaryhtiöiden kanssa. Edustamme konserniin kuuluvassa yritysryppäässä ainoana kylmän ilmaston ja pohjoismaisten vaatimusten täyttävän ilmanvaihdon asiantuntijaa. Porvoolaiselle erikoisosaamiselle on ollut kysyntää.

Osana koko konsernin brändiuudistusta otamme vuodenvaihteessa käyttöön Zehnderin uudistetun ilmeen. Konsernin pääviestien ja materiaalien ulkoasun yhtenäistäminen on tervetullut muutos, sillä se edesauttaa myös Suomessa valmistettujen tuotteiden tunnetuksi tekemistä uusilla vientimarkkinoilla.

Always the best climate

Vuosi 2023 on ollut Enervent Zehnderille kaksinkertainen juhlavuosi. Yhtiö on tänä vuonna valmistanut ilmanvaihtokoneita 40 vuotta ja Norjassa ilmanvaihtokoneita on markkinoitu Exvent-nimellä 20 vuotta. Vuosikymmeniin mahtuu useampi omistajanvaihdos ja samalla ulkoisen ilmeen muutos. Tulossa olevan uudistuksen myötä vuonna 2008 käyttöön otettu vihreä tunnusväri jää vähitellen historiaan. Oma logomme säilyy toistaiseksi, mutta sitä käytetään jatkossa yhdessä Zehnder Groupin yritystunnusten kanssa.

Vaikka ulkoinen värimaailmamme muuttuu eri kanavissa, tarjoamme ja valmistamme edelleen korkealaatuisia Suomessa kehitettyjä ilmanvaihtoratkaisuja, muistuttaa Sonja Häggman, joka vastaa Enervent Zehnderin markkinoinnin ja viestinnän lisäksi asiakaskokemuksesta.

Häggman vahvistaa, että liittyminen osaksi kansainvälistä konsernia on avannut Enerventille lisää mahdollisuuksia oman liiketoiminnan kehittämiseen.

– Perheyhtiönä aloittanut sveitsiläinen Zehnder Group on aktiivisesti laajentanut liiketoimintaansa yritysostoilla ja maakohtaisia brändejä on ollut saman katon melkoinen määrä.  Uudistuksella haetaan muun muassa yleisen tunnettuuden vahvistusta kaikissa toimintamaissa. Sitä kautta tuetaan eri maissa olevien tytäryhtiöiden kasvua ja kehitystä.

Yhteistä kaikille Zehnder Groupin yhtiöille ovat laadukkaat ja edistykselliset tuotteet. Sitä kuvaa myös tunnusslogan ”Always the best climate”.  Konserni tarjoaa parhaita ilmavaihtoratkaisuja kaikkiin tarpeisiin kansainvälisiillä markkinoilla.

Enerventin toiminnanohjausjärjestelmä vaihtuu yhtä aikaa brändi-ilmeen kanssa.  Siirrymme ensi vuoden ensimmäisen vuosipuoliskon aikana käyttämään konsernin SAP-ratkaisua. Tiedotamme tästä eri sidosryhmiämme tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

(Kuva: Uusi brändi-ilmeemme on jo näkyvissä Porvoon pääkonttorilla)