Ilmanvaihtokoneita ohjaava iSLa-sovellus täydentyy asentajien osiolla

Toimme huhtikuussa markkinoille IV-koneita ohjaavan mobiilisovelluksen iSLan. Se korvaa vähitellen kokonaan koneiden mukana toimitetut erilliset käyttöpaneelit. Lokakuussa iSLa-sovellus täydentyy myös ammattilaisille tarkoitetulla asentajien osiolla.

iSLa tekee ilmoitusten seuraamisesta ja laitteen valvonnasta omasta sijainnista riippumatonta. Laitteiden käyttäjän näkökulmasta on käytännöllistä, että IV-koneen säätöjä voi nyt tehdä etänä. Esimerkiksi kotona-tilan voi aktivoida sopivasti ennen paluuta, jolloin sisäilmaston olosuhde on heti takaisin saapuessa miellyttävä.

Jatkossa asennus- ja huoltohenkilöiltä onnistuu IV-koneiden käyttöönotto ja valvonta etänä, mikä säästää sekä ajokilometrejä että mahdollistaa nopeamman asiakaspalvelun. Etäohjaus tuo mukanaan myös positiivisia ympäristövaikutuksia, kun Aasiasta tilattavien komponenttien tarve ja samalla muovijätteen määrä vähenee.

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa

iSLa-sovellus on ladattavissa Google Play ja AppStore -sovelluskaupoista.

Laitteiden käyttäjät

  • Ilmanvaihtokoneiden omistajien ei tarvitse siirtymävaiheessa tehdä mitään
  • Sovellus voidaan ottaa käyttöön useimmissa koneissa, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Käyttöönottoa varten tarvittavan wifi-moduulin voi tilata Enervent Zehnderin verkkokaupasta osoitteessa webshop.enervent.com
  • Ohjauspaneelien tuki ja varaosatoimitukset jatkuvat vielä vuosia

Ammattilaiset

  • Asentajille tarkoitetun osion käyttöoikeus anotaan aina sovelluksessa. Huom! Hakemuksen käsittely kestää 1–3 vuorokautta.
  • Tarkempi ohjeistus löytyy Enervent Zehnderin verkkosivuilta

Ota yhteyttä ja kysy lisää iSLa-sovelluksesta tai Enervent Zehnderin laitteista oman alueesi myyjältä tai asiakaspalvelustamme:

+358 207 528 800, enervent@enervent.com