Lämpöpumppu – energiatehokas ratkaisu

Lämpöpumppu osana ilmanvaihtoa on energiatehokasta

Ilmanvaihtoon liitetty lämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu sisäilman lämmitykseen ja viilentämiseen. Lämmin tai kylmä ilma jakautuu tasaisesti koko rakennukseen tai huoneistoon – tämä on erityisen hyvä ratkaisu, sillä usein ilmalämpöpumput eivät puhalla ilmaa tasaisesti koko sisätilaan.

Enervent HP eAir -laitteet – energiaa ei mene lainkaan hukkaan

hp_print_300dpihp_winter_print_300dpi

Enervent HP eAir on ilmanvaihtolaitteeseen integroitu poistoilmalämpöpumppu. Laitteella ei mene energiaa lainkaan hukkaan! HP-poistoilmalämpöpumppu ottaa nimensä mukaisesti energiaa poistoilmasta.

Yhdessä pyörivän lämmönsiirtimen kanssa poistoilmalämpöpumppu ottaa talteen lähes kaiken lämpöenergian ulos puhallettavasta ilmasta ja palauttaa sen lämmitykseen.

Lämmön talteenoton vuosihyötysuhde voi olla jopa 95 %!

  • Integroitu poistoilmalämpöpumppu ei vaadi erillistä ulkoyksikköä, joten laite sopii rakennuksiin, joihin kyseisiä laitteita ei voi asentaa.
  • Voidaan asentaa rakennusvaiheessa tai remontin yhteydessä.
  • Jäähdyttää tuloilmaa ja poistaa siitä kosteutta, joten sisäilma tuntuu entistä miellyttävämmältä, lämpötilasta riippumatta.

Lue lisää HP esitteestä

Energiaa menee tavallisesti hukkaan tehokkaassa lämpöpumppuprosessissa etenkin jäähdytyksen aikana. HP Aqua kehitettiin, jotta tämä energia saataisiin hyötykäyttöön. HP Aqua ottaa talteen muutoin hukkaan menevän energian ja hyödyntää sitä lämminvesivaraajaan varastoidun veden lämmittämiseen/jäähdyttämiseen.

Veden lämmitys-/jäähdytystoiminnon ansiosta HP-pumppu on todella monipuolinen. Talteenotettu energia viedään lämminvesivaraajaan, josta sitä voidaan hyödyntää
• ilma-vesilämmitys-/jäähdytysjärjestelmään
• lämpimän käyttöveden lämmittämiseen
• lattialämmitykseen

Kysy lisää tai tilaa tuote jälleenmyyjältä

Kysymyksiä? Meiltä saat apua – ota yhteyttä.
Enervent ilmanvaihtokoneen lämpöpumpulla voit tilata jälleenmyyjiltämme.