Kotilämpö

Kiinnostuitko?

Syötä postinumerosi, niin etsimme lähimmän jälleenmyyjän!

 

Ilmalämmitys yhdistää ilmanvaihdon ja lämmönjakojärjestelmän. Ilmanvaihdon ja lämmityksen kätevästi yhdessä paketissa tarjoava ilmalämmitys oli oivallinen ratkaisu 70-80-luvulla. Kotilämpö-ilmalämmitysjärjestelmiä asennettiinkin silloin paljon omakotitaloihin ja rivitaloihin.

Ilmalämmitysjärjestelmä: helppo asennus ja käyttö

Enervent Salla Kotilämpö eAir -laite on samankokoinen kuin vanha Valmet Kotilämpö, joten asentaminen on helppoa! Toki Enerventin laitteilla voit korvata myös muut käytössä olevat vanhat ilmalämpölaitteet.

Uusissa Kotilämpö-laitteissa on energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet ja tehokas lämmön talteenotto. Vanhan laitteen ristivirtalämmönsiirtimen sijaan Enervent Kotilämmössä on pyörivä lämmönsiirrin, jolla on yli 80 prosentin hyötysuhde.

Säätöjärjestelmä on monipuolinen, mutta helppo: sen avulla hallitset järjestelmää helposti muutamalla napinpainalluksella! Tutustu tarkemmin säätöjärjestelmäämme eAiriin.

Vaihda nyt vanha ilmalämmitysjärjestelmäsi! Edut ovat huikeat!

Raikkaampi sisäilma

Paremman suodatustason ansiosta sisäilma on puhtaampi ja raikkaampi laitevaihdon jälkeen.

Energiansäästöä

Energiansäästöä syntyy tehokkaamman lämmön talteenoton ja nykyaikaisten sähköä säästävien puhaltimien ansiosta.

Kustannussäästöä

Vanhan ilmalämmityslaitteen vaihtaminen uuteen vastaavaan on huomattavasti halvempi remontti kuin koko lämmitys-/lämmönjakojärjestelmän uusiminen.

Huoleton elämä

Laitteidemme automatiikka huolehtii täysin itsenäisesti sekä ilmanvaihdosta että lämmityksestä. Vaihtamalla vanha ilmalämmityslaite uuteen saat luotettavaa laatua vuosiksi eteenpäin.

Tiesitkö tämän Kotilämpö-ratkaisuista?

1970-luvun energiakriisin myötä aikaisempaa huomattavasti tiiviimmiksi rakennettuihin omakotitaloihin tarvittiin toimiva ja yksinkertainen ilmanvaihtojärjestelmä. Ilmanvaihdon ja lämmityksen kätevästi yhdessä paketissa tarjoava ilmalämmitys oli oivallinen ratkaisu.

Arvellaan, että järjestelmiä on asennettu jopa 70 000 kappaletta. Tunnetuimpia ovat Valmet Kotilämpö -laitteet. Lämmitysmuotona ilmalämmitys on ollut hyvin toimiva ja laitteet ovat olleet kestäviä.

Tutustu tarkemmin tämän päivän ratkaisuihin: