Salla Kotilämpö eAir

Pingvin Kotilämpö eAir

Kiinnostuitko?

Syötä postinumerosi, niin etsimme lähimmän jälleenmyyjän!

 

Salla Kotilämpö -laite on Pingvin Kotilämmön seuraaja/korvaaja. Enerventin Pingvin Kotilämpö kehitettiin korvaamaan aikanaan markkinoiden suosituin ilmalämpölaite Valmet Kotilämpö. Salla Kotilämpö onkin täsmälleen samankokoinen kuin Valmet Kotilämpö. Sillä voidaan toki korvata myös muut käytössä olevan vanhat ilmalämpölaitteet.

Salla Kotilämpö on kuorensa alla täysin moderni kapine. Siinä on energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet ja tehokas lämmön talteenotto. Vanhan laitteen ristivirtalämmönsiirtimen sijaan Salla Kotilämmössä on Enervent-ilmanvaihtokoneista tuttu pyörivä lämmönsiirrin, jolla on yli 80 prosentin hyötysuhde.

Monipuolinen ohjaus

Salla Kotilämpö -laitteessa on monipuolinen säätöjärjestelmä Enervent eAir. Säätöjärjestelmä ohjaa laitekokonaisuutta automaattisesti. Asukkaiden ei juuri tarvitse itse puuttua ohjaukseen. Laite huomioi sisäilman kosteus- ja hiilidioksiditasoja ja tehostaa ilmanvaihtoa tarvittaessa. Laitetta on myös mahdollista ohjata Internetin välityksellä.

Laitteesta löytyy manuaalisäätö, jolla itse päätetään kiertoilmapuhaltimen nopeus. Laitteesta voi myös valita automaattisen kiertoilmapuhaltimen säädön ja sen maksimitehoa voidaan rajoittaa tarvittaessa. Laite säätyy joko poistoilman lämpötilan tai huonelämpötilan mukaan. Huonelämpötila-anturi sisältyy laitetoimitukseen.

Tekniset tiedot

Mittakuvat

Kotilämpö mittakuvat

Ominaiskäyrät

Lataa Salla Kotilämpö eAir esite