Avoimet työpaikat

Aluemyyntipäällikkö

Hakuaika päättyy 25.11.2018

Haluatko itsenäisen myyntitehtävän yrityksessä, jota voit ylpeänä edustaa? Nautitko aktiivisesta asiakastyöstä ja siitä, että asiakkaasi saavat osaavaa sekä luotettavaa palvelua? Löytyykö sinulta osaamista ja halua lähteä ratkaisemaan asiakkaiden tarpeita sisäilmastoa parantavilla energiatehokkailla ratkaisuilla? Haluatko kentälle, sinne missä myynti tapahtuu? Tässä on sinun mahdollisuutesi, meidän vahvassa kasvussa olevassa organisaatiossa!

Haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ LVI-myyntiin pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Myyntialueesi suunnitellaan yhdessä myyntitiimin kanssa ottaen huomioon asuinpaikkasi.

Pääasiallinen tehtäväsi aluemyyntipäällikkönä on myynnin aikaansaanti uusille ja olemassa oleville asiakkaille sekä asiakassuhteiden aktiivinen hoitaminen- ja kehittäminen. Asiakastapaamisissa kohtaat suunnittelijat, urakoitsijat ja tukkujen edustajat ja viet myyntiprosessit laadukkaasti eteenpäin. Työssäsi vastaat alueellasi asetettujen sekä määrällisten että laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä edellyttää joustavuutta ja matkustamista myyntialueen mukaisesti. Raportoit tehtävässä myyntiryhmän vetäjälle.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä ilmanvaihtolaiteratkaisuiden alalta. Tärkeää on kykysi toimia asiantuntevana ratkaisumyyjänä asiakaskuntasi parissa, koulutustaustaltasi olet esimerkiksi LVI- tai energiatekniikan insinööri. Työotteeltasi olet tottunut itsenäiseen työhön, olet tavoiteorientoitunut ja toimit kehityshakuisesti.

Enervent Zehnder tarjoaa sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Pääset kansainväliseen yritykseen, joka panostaa Pohjoismaihin huomattavasti seuraavien vuosien aikana, sekä tarjoaa inspiroivan ja innostavan ympäristön, joka kannustaa ammatilliseen kasvuun. Aluemyyntipäällikkönä pääset osaksi asiantuntevaa ja dynaamista Suomen myyntitiimiä, jossa arvostetaan yksilöä. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen ja perehdytyksen työsuhteen alussa sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen

Mikäli yllä kuvattu vastaa etsimääsi, kannustamme sinua jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala, puh. 044 971 3776.

Intohimona sisäilmasto

Enerventin tavoitteena on kehittää entistä parempi ja energiatehokkaampi sisäilmasto. Perheyrityksenä arvostamme Enerventin työntekijöitä, jotka suhtautuvat työhönsä omistautuneesti ja innostuneesti. Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Kansainvälinen perheyrityksemme tarjoaa inspiroivan ja innostavan ympäristön, joka kannustaa ammatilliseen kasvuun. Mielestämme tyytyväinen, osaava ja innostunut henkilöstö on avain menestykseen.

Koemme monimuotoisuuden vahvuutena, jonka avulla voimme houkutella rentoon yrityskulttuuriimme sopivia osaajia.

Oletko kiinnostunut sisäilmastosta?

Jos haluat työskennellä meillä, lähetä avoin hakemus. Lähetä hakemus osoitteeseen enervent@enervent.com. Säilytämme avoimia hakemuksia noin 6 kuukauden ajan.

Valikko