Avoimet työpaikat

Intohimona sisäilmasto

Enervent Zehnderin tavoitteena on kehittää entistä parempi ja energiatehokkaampi sisäilmasto. Yrityksenä arvostamme työntekijöitä, jotka suhtautuvat työhönsä omistautuneesti ja innostuneesti. Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Kansainvälinen yrityksemme tarjoaa inspiroivan ja innostavan ympäristön, joka kannustaa ammatilliseen kasvuun. Mielestämme tyytyväinen, osaava ja innostunut henkilöstö on avain menestykseen.

Koemme monimuotoisuuden vahvuutena, jonka avulla voimme houkutella rentoon yrityskulttuuriimme sopivia osaajia.

Oletko kiinnostunut sisäilmastosta?

Jos haluat työskennellä meillä, lähetä avoin hakemus. Lähetä hakemus osoitteeseen enervent@enervent.com. Säilytämme avoimia hakemuksia noin 6 kuukauden ajan.

_____________________________________________________________________________

Haemme markkinoilta voimakasta kasvua ja etsimmekin nyt Keski- ja Itä-Suomen alueelle dynaamista, kaupannälkäistä ja osaavaa

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Sinulla on aiempaa kokemusta itsenäisestä, tulosvastuullisesta myyntityöstä sisäilmastoratkaisujen ja ilmanvaihtolaitteiden kenttämyynnistä. Tottuneesti viet myyntiprosessia eteenpäin niin suunnittelijoiden kuin urakoitsijoidenkin kanssa. Olet työotteeltasi joustava ja henkilökohtainen tilanteesi mahdollistaa matkustamisen myyntialueellasi. Koulutustaustasi on esimerkiksi LVI- tai energiatekniikasta, hallitset alan terminologian ja sinusta välittyy asiantuntijuus.

Tarjoamme sinulle vastuullisen näköalapaikan ja hyvät etenemismahdollisuudet kasvavassa organisaatiossamme, Osana Zehnder Groupia Enervent Zehnder panostaa tulevina vuosina Pohjoismaihin todella merkittävästi. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyistä kuukausipalkkaa ja muutkin työsuhde-etumme ovat ajan tasalla. Autopolitiikkamme on joustava, voit ajaa omalla tai työsuhdeautolla.
Suomen konttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Porvoossa, mutta omaa myyntialuettasi hoidat kentällä ja kotitoimistosta käsin.
Konseptiimme, ratkaisuihimme ja tuotteisiimme saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen. Raportoit työssäsi myyntitiimin vetäjälle. Oikealle henkilölle tässä on todellinen tulevaisuuden paikka.

Kiinnostuitko? Lisätietoja Aluemyyntipäällikön tehtävästä ja rekrytointiprosessista antavat Kari Nikkilä, Headhunter, +358 400 474 577, kari.nikkila@targetheadhunting.fi sekä Timo Back, Senior Advisor, +358 400 476 033, timo.back@targetheadhunting.fi.

Jätä sähköinen hakemus osoitteessa www.targetheadhunting.fi > Työnhakijalle > Avoimet työpaikat. Liitä mukaan hakemuskirjeesi ja CV.
Haku päättyy 31.3.2019. Toimithan ripeästi, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa. Toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

_____________________________________________________________________________

Haemme eläkkeelle siirtyvän talousvastaavamme seuraajaksi

BUSINESS CONTROLLERIA/TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Business Controllerina vastaat yrityksemme taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä. Vastaat myös Ruotsin ja Norjan paikallisten myyntiyhtiöidemme taloushallinnon toiminnasta. Olet analyyttinen kehittäjä, jolla on kyky koostaa ja analysoida taloushallinnon tunnuslukuja. Tunnet kirjanpitolainsäädäntöä pystyäksesi ohjeistamaan käyttämäämme tilitoimistoa. Raportoit talousluvut kuukausittain Enervent Zehnder Oy:n toimitusjohtajalle sekä Sveitsin emoyhtiöön. Yrityksessämme Business Controller vastaa myös joistakin yrityksen henkilöstö- ja IT-asioista, mutta pääpaino on luonnollisesti talousasioissa. Sinulla on IT-osaamista ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Osallistut johtoryhmän jäsenenä yrityksen strategian paikalliseen määrittelyyn, toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Toimipaikan sijainti on Porvoossa.

Odotamme sinulta
• mielellään n. 10 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
• kehityshakuista ja tavoitteellista työskentelyotetta
• kykyä analysoida tunnuslukuja busineksen kehittämisen näkökulmasta
• riittävää osaamista kirjanpidosta, verotuksesta ym. tehtävään liittyvästä lainsäädännöstä
• esimiesosaamista
• kykyä valvoa ja johtaa ulkoistettujen palveluntarjoajien toimintaa
• hyvää IT-osaamista, SAPin tuntemus katsotaan eduksi
• arvostamme myös kansainvälistä kokemusta, kytkentää valmistavaan teollisuuteen tai rakennusalaan
• kaupallista koulutusta (KTM, rahoituksen MBA ym.)
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa; ruotsin- ja saksan kielen taito on eduksi

Tarjoamme sinulle
• mahdollisuuden olla mukana kansainvälisessä konsernissa sen panostaessa entistä vahvemmin pohjoismaisille markkinoille
• rennon työkulttuurin ja osaavat työtoverit
• erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen ammatilliseen kehittymiseen
• kilpailukykyiset edut

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jukka Riekkinen, puh. 040 518 0899 22.3.2019 kello 12-14 tai 29.3.2019 kello 12-14. Muina aikoina MPS:n konsultti Veronika Solovian, puh. +358 20 746 9463. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 31.3.2019.

Valikko