Avoimet työpaikat

Haemme energistä ja osaavaa

Aluemyyntipäällikköä

 Olemme ilmanvaihtolaitteita valmistava yritys, joka investoi rajusti uusiin tuotteisiin ja mullistaviin ratkaisuihin.

Etsimme nyt huipputiimiimme huipputyyppiä, jolla on kaupanteko verissä!

Aluemyyntipäällikkönä pääset osaksi vauhdikasta ja nuorekasta Suomen myyntitiimiämme,  Enervent-perhettä sekä pääset tekemään työtä, jonka saavutukset ovat näkyviä ja kosketeltavia. Pääset mukaan tekemään LVI-alalla aivan uutta.

Tärkeimpänä ominaisuutenasi on periksiantamaton ja pelkäämätön asenne.

Lisäksi sinulla tulee olla LVI-koulutusta tai -kokemusta sekä palava halu tehdä kauppaa.

Arvostamme can do-asennetta, teknistä osaamista ja tiimipelaajan henkeä. Tulet vaivatta toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ulospäin suuntautunut ja tuloshakuinen metsästäjä. Olet itseohjautuva ja sinulla on kyky löytää juuri ne oikeat asiakkaat ja heille sopivat ratkaisut. Hyvänä lisänä on, että ymmärrät mitä palvelumyynti tarkoittaa sillä työ ei ole pelkän tuotteen myyntiä. Työ on liikkuvaa joten olet valmis matkustamiseen.

Tärkeintä on löytää paras tyyppi ja tämän takia työpaikkasi voi sijaita Pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla tai Oulun alueella. Sijainnistasi riippuen pystymme räätälöimään Sinulle oman ja haastavan vastuualueen.                              Ota heti yhteyttä, jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi!

Lisätietoja antaa rekrytoiva esimies, Suomen myyntipäällikkö Jouko Viikilä p. 040 1919330 / jouko.viikila@enervent.com

————————————————-

Intohimona sisäilmasto

Enerventin tavoitteena on kehittää entistä parempi ja energiatehokkaampi sisäilmasto. Perheyrityksenä arvostamme Enerventin työntekijöitä, jotka suhtautuvat työhönsä omistautuneesti ja innostuneesti. Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Kansainvälinen perheyrityksemme tarjoaa inspiroivan ja innostavan ympäristön, joka kannustaa ammatilliseen kasvuun. Mielestämme tyytyväinen, osaava ja innostunut henkilöstö on avain menestykseen.

Koemme monimuotoisuuden vahvuutena, jonka avulla voimme houkutella rentoon yrityskulttuuriimme sopivia osaajia.

Oletko kiinnostunut sisäilmastosta?

Jos haluat työskennellä meillä, lähetä avoin hakemus. Lähetä hakemus osoitteeseen enervent@enervent.com. Säilytämme avoimia hakemuksia noin 6 kuukauden ajan.

Valikko