Avoimet työpaikat

Haluatko itsenäisen myyntitehtävän yrityksessä, jota voit ylpeänä edustaa? Nautitko aktiivisesta asiakastyöstä ja siitä, että asiakkaasi saavat osaavaa sekä luotettavaa palvelua? Löytyykö sinulta osaamista ja halua lähteä ratkaisemaan asiakkaiden tarpeita sisäilmastoa parantavilla energiatehokkailla ratkaisuilla? Haluatko kentälle, sinne missä myynti tapahtuu? Tässä on sinun mahdollisuutesi asiakkaamme Enervent Zehnderin vahvassa kasvussa olevassa organisaatiossa!

HAEMME ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ ETELÄ-SUOMEEN

Pääasiallinen tehtäväsi aluemyyntipäällikkönä on myynnin aikaansaanti uusille ja olemassa oleville asiakkaille sekä asiakassuhteiden aktiivinen hoitaminen- ja kehittäminen. Asiakastapaamisissa kohtaat suunnittelijat, urakoitsijat ja tukkujen edustajat ja viet myyntiprosessit laadukkaasti eteenpäin. Työssäsi vastaat alueellasi asetettujen sekä määrällisten että laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä edellyttää joustavuutta ja matkustamista myyntialueen mukaisesti. Raportoit tehtävässä myyntiryhmän vetäjälle.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä ilmanvaihtolaiteratkaisuiden alalta. Tärkeää on kykysi toimia asiantuntevana ratkaisumyyjänä asiakaskuntasi parissa, koulutustaustaltasi olet esimerkiksi LVI- tai energiatekniikan insinööri. Työotteeltasi olet tottunut itsenäiseen työhön, olet tavoiteorientoitunut ja toimit kehityshakuisesti.

Enervent Zehnder tarjoaa sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Pääset kansainväliseen yritykseen, joka panostaa Pohjoismaihin huomattavasti seuraavien vuosien aikana, sekä tarjoaa inspiroivan ja innostavan ympäristön joka kannustaa ammatilliseen kasvuun. Aluemyyntipäällikkönä pääset osaksi asiantuntevaa ja dynaamista Suomen myyntitiimiä, jossa arvostetaan yksilöä. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen ja perehdytyksen työsuhteen alussa sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen.

Mikäli yllä kuvattu vastaa etsimääsi, kannustan sinua jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmän vetäjä Ronni Laaksonen, puh. 0400 230 725.