Enerventin vaakasuuntaisen LTR-tuoteperheen uusin tuote on kehitetty remontoitaviin pientaloihin.

Enerventin LTR-tuoteperhe sisältää nyt ratkaisuja kaikenkokoisten talojen ilmanvaihtoremontteihin. LTR-tuoteperheen uusin tuote on tarkoitettu yli 200 neliömetrin kokoisiin taloihin.

Enervent LTR-4 on pyörivällä lämmönsiirtimellä varustettu ilmanvaihtolaite, jonka ilmavirran tavoitetaso on 145 l/s. Se on tarkoitettu pinta-alaltaan 100–200 m²:n kokoisiin taloihin. Laite täydentää LTR-tuoteperhettä ja sijoittuu nykyisten LTR-3- ja LTR-6-mallien väliin. Nyt tuoteperheessä on laitteita kaikenkokoisiin, jopa 300 m²:n taloihin.

– Tämä on juuri se kokoluokka, johon asiakkaat ovat toivoneet ilmanvaihtolaitetta, koska sellaista ei ole ollut markkinoilla tarjolla, myyntipäällikkö Teemu Kuusinen kertoo. – Laitteelle on kasvavaa kysyntää, sillä juuri tässä kokoluokassa tehdään paljon energiaremontteja.

Vaakasuuntaiset ilmanvaihtolaitteet sopivat remontointikohteisiin, joissa on vaikeaa löytää tilaa pystysuuntaan asennettaville ilmanvaihtolaitteille. Vaakasuuntainen malli voidaan asentaa esimerkiksi kattoon. LTR-valikoiman laitteissa on erityisen tehokas uretaanieristys, joten ne voidaan asentaa kylmään tilaan ilman lisäeristystä.

Enerventin LTR-ilmanvaihtolaitteet ovat erittäin energiatehokkaita ja täyttävät ecoDesign 2016 -direktiivin vaatimukset. Ne kuuluvat ecoDesign-direktiivin energiatehokkuusluokkaan A+ kylmässä ilmastossa ja energiatehokkuusluokkaan A keskiarvoilmastossa.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluu erityisen energiatehokkaita, erikoistoiminnoilla varustettuja lämpöpumppuja sekä perusilmanvaihtoon suunniteltuja malleja. Monipuolisin ratkaisu kattaa koko sisäilmaston eli sisäilman lämmityksen, jäähdyttämisen ja kosteudenpoiston.

Enerventin LTR-ilmanvaihtolaitteita ohjataan Ensto Enerventin omalla eAir-kosketusnäyttöautomatiikalla.

Laitteet on suunniteltu erityisesti remonttikohteisiin, joten niiden hinta-suorituskykysuhde on optimaalinen.