Uudet Enervent Zehnderiläiset esittäytyvät

Johan Kaurila aloitti hankinta- ja logistiikkapäällikkönä toukokuussa. Nicolina Mickelsson on vahvistanut talouden tiimiä elokuusta alkaen. Pyysimme heitä kertomaan miten ensimmäiset viikot ja kuukaudet ovat ilmanvaihtokoneiden maailmassa sujuneet.

Johan Kaurila (KTM), Sourcing & Logistics Manager 

– Ennen Enerventiä olin 11 vuotta erilaisissa tehtävissä öljyntorjunta- ja ympäristöratkaisuja globaalisti toimittavassa yrityksessä. Sielläkin vastuullani oli mm. logistiikkaan ja varastointiin liittyviä hankkeita.  Vaikka viihdyin hyvin, yli kymmenen vuotta samalla työnantajalla on aika pitkä aika. Enerventillä minua kiinnosti ennen kaikkea mahdollisuus kokeilla uusia haasteita täysin erilaisella alalla kuin aiemmin.

– Nykyiseen toimenkuvaani kuuluu uusien ja vaihtoehtoisten toimittajien kontaktoiminen ja kilpailuttaminen sekä logistiikkatoimintojen vetovastuu ja kehittäminen. Olen opiskellut taloustieteitä, toimitusketjun hallintaa ja logistiikkaa, joten olen oikealla alalla. Minulla on myös AMK Liikunnanohjaajan tutkinto, eli erilaisten liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvien juttujen parissa on myös tullut työskenneltyä. Vapaa-aikana urheilu tuo tärkeää vastapainoa työlle.

– Ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet hyvin! Varsinkin käynnissä oleva SAP-projekti on pitänyt kiireisenä ja siinäkin oppii samalla paljon uusia asioita ja käytäntöjä. Enerventillä on mahtava porukka ja heti ensimmäisestä päivästä lähtien olen tuntenut itseni osaksi taloa.

Johan raportoi toimitusketjusta vastaavalle Mikael Karlssonille.

Nicolina Mickelsson (KTM), Financial Controller

– Toimenkuvani tulee olemaan melko laaja. Olen vastuussa muun muassa yhtiön ulkoisesta ja sisäisestä raportoinnista. Lisäksi tulen vastaamaan myös Norjan sisaryhtiömme Exvent AS:n konserniraportoinnista. Ehdin toimia tilintarkastusalalla yli 10 vuotta, joista viimeiset 8 vuotta KHT tilintarkastajana pääkaupunkiseudulla. Nyt pääsen näkemään, millaista on toimia ”pöydän toisella puolella”.

– Enervent kiinnosti, koska tässä yhdistyy monta asiaa. Minulle on tärkeää työskennellä yhtiössä, jonka tuotteisiin uskon. Perehdyin hyvään sisäilmaan liittyviin ratkaisuihin, kun rakensimme talomme. Valitsimme Enerventin ilmanvaihtokoneen, joten brändikin oli tuttu entuudestaan. Tehtävät ovat monipuolisia ja kansainvälinen omistus tekee työnkuvasta vielä laajemman. Porvoolaiselle tietysti sijaintikin on täydellinen.

– Ensimmäiset viikot ovat sujuneet hyvin ja kaikki ovat olleet erittäin mukavia. Vaikka olenkin ollut täällä vasta muutaman viikon, tunnen itseni jo osaksi porukkaa. Olin kuullut, että parasta Enerventillä ovat mukavat ihmiset ja hyvä yhteishenki, ja tämä pitää ehdottomasti paikkansa.

Nicolina raportoi taloudesta ja HR:stä vastaavalle Monica Strandellille.