Korkea hyötysuhde Premium-lämmönsiirtimellä

Olemme 1980-luvulta asti kehittäneet ilmanvaihtokoneidemme lämmön talteenottoa, eli pyörivää lämmönsiirrintä. Kehitys ei suinkaan ole loppunut vaikka itse teknologia on vakiintunut.

Olemme lisänneet valikoimaamme useamman lämmönsiirrinvaihtoehdon.Tarjoamme kaikkiin konemalleihimme hygroskooppisen ja sorptio lämmönsiirtimen lisäksi erittäin korkean hyötysuhteen Premium-lämmönsiirtimen. Premium-lämmönsiirtimessä on korkeampi hyötysuhde kuin peruslämmönsiirtimessä ja se on Eurovent-sertifioitu.Kaikki lämmönsiirrinvaihtoehdot löytyvät Optimizer-mitoitusohjelmasta, joten hyötysuhteiden vertaileminen on helppoa. Premium-lämmönsiirtimellä päästään parhaimmillaan lähes 90 prosentin hyötysuhteeseen.

Käytämme tänä päivänä kaikissa pyörivissä lämmönsiirtimissämme tasavirtamoottoreita. Tasavirtamoottorit ovat luonnollisesti paljon energiatehokkaampia kuin edeltäjänsä vaihtovirtamoottorit. Toinen merkittävä etu tasavirtamoottoreissa on matalampi äänitaso. Äänitasoltaan kriittisissä tuotteissa, kuten asuintiloihin asennettavassa Pinionissa, olemme mitanneet huomattavasti matalamman äänitason pelkästään lämmönsiirtimen moottorin vaihdon ansiosta.