Olemme mukana Rakenna ja remontoi -messuilla esittelemässä ratkaisuja

Energiatehokkaan pientalorakentamisen ja erinomaisen sisäilman takaavat ilmanjärjestelmät tarvikkeineen ovat esillä Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaalla Enerventin osastolla 4C 29.-31.1.2016.

Myyrmäkihallin messuosastolla on mukana myös Enervent-ilmanvaihtojärjestelmien jälleenmyyjä LVI Trio Oy, jonkan  ammattilaisten kanssa keskustelut oman ilmanvaihtoratkaisun hankinnasta on helppo aloittaa jo paikan päällä.

Enerventin Rakenna& Remontoi-messujen messuosastolla ovat esillä yrityksen kotimaiset, omakotitaloihin suunnitellut, pyörivillä lämmön talteenottolaitteilla varustetut  ilmanvaihtolaiteperheet Pingvin, Pandion ja LTR sekä ilmalämmitysjärjestelmä Pingvin Kotilämpö.

Pingvin on Suomen myydyin pyörivällä lämmönsiirtimellä varustettu lämmön talteenottolaite, Pandion on puolestaan tarkoitettu hieman suurempiin omakotitaloihin ja rivitaloihin.

Enervent LTR –tuoteperhe on kehitetty erityisesti saneerauskohteisiin, joissa tilaa pystyasennettaville ilmanvaihtolaitteille ei helposti löydy. Vaakamallin voi asentaa vaikka välikatolle. Tuoteperheestä löytyy ratkaisu kaiken kokoisten omakotitalojen ilmanvaihtosaneeraustarpeisiin. Uusin LTR-tuoteperheen jäsen LTR-4 on tarkoitettu yli 200 neliöisille omakotitaloille.

Osallistumme messuille ympäri Suomen kevään aikana. Katso messut muilla paikkakunnilla täältä.