Ensto Enervent Oy osti norjalaisen Noram Produkter AS:n

Ensto Enervent Oy osti Enervent-ilmanvaihtolaitteiden norjalaisen jälleenmyyjän Noram Produkter AS:n. Yrityskauppa tukee erinomaisesti Ensto Enerventin kasvustrategiaa, jonka mukaisesti yritys keskittyy liiketoiminnassaan puhtaaseen ilmaan, energiatehokkuuteen sekä terveelliseen ja mukavaan asumiseen.

Noram Produkter AS on Ensto Enerventin pitkäaikainen kumppani ja Enerventin tuotteiden ainoa jälleenmyyjä Norjan markkinoilla. Enerventin tuotteita myydään Norjassa Exvent-tuotemerkillä.

Molemmat yritykset näkevät yrityskaupan myötä syntyvän tiiviimmän yhteistyön tuovan mukanaan paljon mahdollisuuksia. ”Norja on voimakkaasti kehittyvä markkina, jossa asiakkaat osaavat arvostaa laatua ja energiatehokkuutta. Tämä yrityskauppa, joka tukee erinomaisesti Ensto Enerventin kasvustrategiaa, tarjoaa meille erinomaisen jalansijan laajentaa jo nyt kasvavaa liiketoimintaamme Norjassa. Olen myös varma siitä, että Noramin saama lisääntynyt huomioarvo ja heille tarjoutuva välitön yhteys tuotekehityksen ja markkinoinnin suunnitteluun tukevat Noramia menestymään liiketoiminnassaan entistä paremmin”, sanoo Jukka Riekkinen, Ensto Enervent Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa solmittiin 30.9.2015.

Päätökset mahdollisista muutoksista yrityksen nimeen, tuotevalikoimaan ja organisaatioon liittyen
tehdään myöhemmin ja niistä viestitään erikseen. Yrityksen liiketoiminta jatkuu ennallaan ja henkilöstö jatkaa tehtävissään.

Lisätiedot

Jukka Riekkinen
Toimitusjohtaja
Ensto Enervent Oy
jukka.riekkinen@ensto.com
+358 40 518 08 99

Svein O. Solvik
CEO
Noram Produkter AS
sveins@noramas.no
+47 95 83 20 83

Ensto Enervent Oy lyhyesti

Ensto Enervent on porvoolainen yritys, joka on valmistanut ilmanvaihtolaitteita yli 30 vuoden ajan.
Yrityksen missiona on alusta alkaen ollut tehokas sisäilmaston hallinta. Yritys tarjoaa asiakkailleen terveellisen ja mukavan asumisympäristön lisäksi raikasta sisäilmaa ja energiatehokkuutta.
Yritys työllistää noin 70 henkeä. Ensto Enervent on ollut osa Ensto-konsernia vuodesta 2009.

Noram Produkter AS lyhyesti

Noram Produkter AS on ilmanvaihtotuotteiden jälleenmyyntiin keskittyvä yritys, jonka toimipiste sijaitsee Bärumissa, Oslon lähettyvillä. Yrityksen työllistää viisi henkeäs ja sen liikevaihto on 30 miljoonaa NOK. Noram Produkter AS on ollut Ensto Enerventin ainoa jälleenmyyjä Norjassa vuodesta 2003.