Kotilämpö ohjaus

Enervent eAir -ohjauspaneeli

Enervent eAir – ilmanvaihdon ohjain kosketusnäytöllä

Tilanneohjaus-logiikka
eAirin helppous perustuu käyttötilanteisiin, joiden hallinta tapahtuu visuaalisesti selkeällä ja helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä. Käyttötilanteet kattavat kaikki kodin tarpeet ja ne aktivoidaan yksinkertaisesti painamalla kuvaruudun symbolia. Käyttötilanteet ovat kotona, poissa, tehostus, ylipaineistus (takkatoiminto), eco jne. Uudella Eco -energiansäästötilalla pienennät energiankulutusta sallimalla ilmanvaihtolaitteen mm. reagoida hitaammin lämpötilamuutoksiin.

Ohjauksessa on monipuolinen valikoima ajastustoimintoja
Ajastuksia voi tehdä sekä viikko- että vuositasolla. Seuraavaksi tapahtuva tilanmuutos on aina esillä päänäytössä ja ohjain antaa ennakkoon ilmoituksen seuraavasta ohjelmoidusta tapahtumasta.

Kaikki käyttötilanteiden tulo- ja poistoilmavirta sekä muut asetukset säädetään käyttöönottovaiheessa. Asukkaan ei tarvitse eikä pidä muuttaa asetuksia.

Mittaustietojen trendikäyrät voidaan katsoa viikko- tai päivätasolla ja siirtää USB-portin kautta suoraan tietokoneelle Exceliin.

Väyläohjaus luodaan joko Ethernet tai Modbus RTU-väylällä. Etähallinta tapahtuu verkon kautta web-käyttöliittymän avulla.

Set-up Wizard -käyttöönottosovellus ohjaa asentajaa sekä varmistaa kaikkien vaiheiden läpikäynnin ja onnistuneen asennuksen.

Enervent eAir Web -käyttöliittymä

Enervent eAir Web mahdollistaa laitteen ohjaamisen ja valvomisen internetissä. eAir Web -käyttöliittymässä on lähes kaikki samat toiminnot kuin ilmanvaihtolaitteen omassa ohjainpaneelissa. Liittymä on suojattu salasanalla. eAir web -käyttöoikeus siältyy laitetoimitukseen.

Kokeile aAir web -käyttöliittymää!

Sarjanumero: 2013000001
PIN: 12345

aAir web -käyttöliittymä

Tutustu eAir-ohjainpaneeliin!
Demon avulla voit tutustua Enervent eAir-ohjainpaneelin toimintaan ja valikoihin.
eAir-ohjainpaneeli