On Helpompaa

Kun Asiat Sopivat

Enerventin ilmanvaihtolaiteuutuus herättää varmasti suunnittelijoiden, arkkitehtien ja rakentajien kiinnostuksen maailmanlaajuisesti. Selaa alas ja lue millä tavoin laite haastaa vanhat tavat ajatella suhteessa laitteiston sijoitteluun, hintaan ja asennukseen.

Enervent Neo

| Ainoa sopiva |

Koko ratkaisee

Enervent Neo uudistaa ilmanvaihdon suunnittelun ja asennuksen. Kevyt ja linjakas Neo on markkinoiden ainoa 60 cm standardikaappiin mahtuva ilmanvaihtolaite. Nyt saat rakennuskohteissasi laitteiston helposti ja kustannustehokkaasti piiloon katseilta.

Ajattelimme laatikon sisäpuolelle

Neo on sisältä ulos täysin uudenlainen ilmanvaihtolaite. Sen uudenlainen eristeratkaisu tekee laitteesta uskomattoman kevyen ja ennen kaikkea energiatehokkaan. Materiaalin hyvä eristyskyky tuo uusia etuja kylmiin olosuhteisiin poistamalla ilmanvaihtolaitteesta jäätymisvaaran.

Tietysti yritimme polttaa sen

Enervent Neo on turvallinen valinta tehokkaaseen ilmanvaihtoon. Neon uudenlainen eristemateriaali on tutkitusti ja testatusti paloturvallinen. Se mullistaa laitteen muotoilun lisäämättä riskejä. Kevyen laitteen asennus onnistuu turvallisesti ahtaassakin tilassa.

Lataa Neon tekniset tiedot (PDF)

Onko Neo sopiva seuraavaan projektiisi?
Jätä meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja otamme yhteyttä!
    Siirry Neo-tuotesivulle