Tehokkuus

ei katso kokoa

Enervent Salla on täydellinen ilmanvaihtolaite tiloihin, joihin moni muu laite ei mahdu. Koosta tinkiminen ei kuitenkaan tarkoita ominaisuuksista tinkimistä – Salla on todiste siitä, ettei tehokkuus katso kokoa.

Enervent Salla

| Pieni tehopakkaus |

Pieni kone, suuret tehot

Suuremmat ulkomitat eivät aina tarkoita voimakkaampaa laitetta. Enervent Salla on voimanpesä pienissä kuorissa. Tingi koosta – älä laadusta.

Unohda jäätyminen

Löysimme pisteen, josta jäätyminen alkaa. Sen ansiosta pystyimme suunnittelemaan Enervent Sallan rakenteen ja ilmavirrat niin, että tätä konetta ei jäätyminen vaivaa. Kun automaattisulatuksilta vältytään, Enervent Salla pystyy jatkuvasti toimimaan energiatehokkaasti. Salla on suunniteltu Suomen oloihin.

Kun tilaa on rajallisesti

Enervent Salla on matalampi kuin useimmat laitteet ja siinä on sisäänrakennettu vesilukko tippavedelle. Näiden ominaisuuksien ansiosta koneen alle ei tarvita juuri lainkaan asennustilaa ja se voidaan sijoittaa esimerkiksi pesutornin päälle. Vesilukko on erikseen myytävä lisävaruste.
Lataa Sallan tekniset tiedot (PDF) Onko Salla sopiva seuraavaan projektiisi? Jätä meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja otamme yhteyttä!
Siirry Salla-tuotesivulle
Valikko