Parempi sisäilmasto ja ilmanvaihdon ratkaisut

Parempi sisäilmasto ja ilmanvaihdon ratkaisut

 

Huono sisäilma voi aiheuttaa niin yleistä tukkoisuutta kuin silmien kutinaa, väsymystä ja päänsärkyä. Keskittymiskyky ja unen laatu voivat kärsiä. Oleskelu pitkän aikaa huonossa sisäilmassa voi sairastuttaa vakavasti. Meille se, että voit asua ja työskennellä terveellisessä ja miellyttävässä sisäilmassa, on intohimo. Se on oikeastaan olemassaolomme tarkoitus!

Miellyttävä sisäilma on terveytesi perusta

Olemme suomalainen, laadukkaita ilmanvaihdon ratkaisuja tarjoava yritys. Premiumvalmistajana uskomme seuraaviin asioihin:

 • Mukavuus: Tarjoamme ratkaisuja juuri sinun kotiisi. Hyvin suunnitellun ja toteutetun ilmanvaihdon avulla lämpötila on tasainen koko asunnossa. Ei enää vetoisuutta ja liian kylmiä huoneita! Tasainen lämpötila myös estää esimerkiksi omakotitalossa rakenteellisia vaurioita.
 • Ei rumia ilmanvaihdon sisäyksiköitä: Kaikki laitteet asennetaan tiloihin, joissa ei oleskella. Meillä on myös laitteita, joissa on sisäänrakennettu poistoilmalämpöpumppu. Se on integroitu ilmanvaihtolaitteiseen, joten laite on huomaamaton.
 • Helppokäyttöisyys: Sinun ei tarvitse olla insinööri osataksesi käyttää ja ohjata ilmanvaihtoa. Meitä on kiitetty erittäin helppokäyttöisistä ilmanvaihdon ohjauspaneeleista.
 • Saat myös kosteustasapainon hallintaan: Käytkö paljon suihkussa? Teetkö ruokaa? Arki kotona vaikuttaa paljon siihen, kuinka kostea sisäilma on. Ratkaisujemme avulla voit hallita myös kodin oikeaa ilmankosteutta.
 • Energiansäästö: Ilmanvaihtojärjestelmämme jäähdyttävät ja lämmittävät tuloilmaa. Otamme myös poistoilmasta lämmön talteen, joten ratkaisumme ovat erittäin energiaa säästäviä.
 • Asiantuntijuus: Olemme edelläkävijä ilmanvaihdon kokonaisuuksissa. Autamme sinua mielellämme paremman ilmanvaihdon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mietitkö, millainen ilmanvaihdon ratkaisu sopii sinulle? Ota yhteyttä!

  Voidaksemme palvella sinua mahdollisimman hyvin pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen. Huomioi tähdellä merkityt pakolliset kentät.
  Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian.

  Haluan lisää tieoa:
  Miten voin hankkia järjestelmän?EsitetilausTarjouspyyntöMuu, mikä? (Kirjoita viestikenttään)


  * pakollinen tieto