Ilmanvaihdon premium-ratkaisut ammattilaisille

Ilmanvaihdon premium-ratkaisut ammattilaisille

 

Ilmanvaihdon ammattilainen – tarjoamme helpon asennuksen ja premium-ratkaisut

Hyvä sisäilmasto on sellainen, kun et näe, haista, maista, kuule tai tunne sitä. Kun sisäilmasto on täydellinen, et kiinnitä siihen huomiota lainkaan!

Olemme suomalainen, premium-ilmanvaihdon ratkaisuja tarjoava yritys, ja edelläkävijä energiatehokkaiden ilmanvaihdon ratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja.

Oletko asentaja tai muu alan ammattilainen? Tätä tarjoamme sinulle:

 • Laitteemme ovat yksinkertaisia käyttää ja ne tarjoavat vaivattoman käyttökokemuksen. Mutta jos olet asentaja, tarjoamme vaivattomuutta myös sinulle: Asennus on niin yksinkertaista, että säästät aikaa ja rahaa asentamisen nopeudessa.
 • Helppous myös huollossa: Tarjoamme myös hajautetun ilmanvaihdon ratkaisuja. Hajautetulla ilmanvaihdolla lämpö pysyy tasaisena eri osissa rakennusta. Asentaminen ja huolto helpottuvat: Kanavat, eristys ja kanavaosiot on helpompi asentaa, joten säästät kokonaisurakassa. Kun huoltotarvetta tulee, muut yksiköt voi pitää käynnissä, kun yhtä huolletaan.
 • Asiakkaasi saavat taatusti energiaa säästävän ratkaisun: Ilmanvaihtojärjestelmämme jäähdyttävät ja lämmittävät tuloilmaa. Joissain laitteissamme on myös poistoilmalämpöpumppu, jolla otamme lämmön talteen myös poistoilmasta.
 • Yksinkertaisuus: Jos käytössä on poistoilmalämpöpumpulla varustettu laite, lämpö otetaan talteen kahteen kertaan. Tällainen sopii käytettäväksi kaikenlaisten lämmitysjärjestelmien rinnalla. Integroitu laite, joka säästää tilaa!
 • Asiantuntijuus: Olemme edelläkävijä ilmanvaihdon kokonaisuuksien suunnittelussa ja toteutuksessa. Autamme sinua mielellämme paremman ilmanvaihdon suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ilmanvaihtolaitteita niin asuinkäyttöön kuin isoihin teollisuuskiinteistöihin – tutustu laitteisiin

Tarjoamme ratkaisuja pienistä asunnoista isoihin teollisuuskiinteistöihin. Tutustu kaikkiin ilmanvaihtolaitteisiimme.

Haluatko keskustella lisää toisen ammattilaisen kanssa? Ota yhteyttä!

  Voidaksemme palvella sinua mahdollisimman hyvin pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen. Huomioi tähdellä merkityt pakolliset kentät.
  Vastaamme Sinulle mahdollisimman pian.

  Haluan lisää tieoa:
  YhteydenottoEsitetilausTarjouspyyntöMuu, mikä? (Kirjoita viestikenttään)  * pakollinen tieto