Finland Sverige Storbritannien Irland Tyskland Österrike Schweiz Ryssland Frankrike Estland Norge Polen

Ensto flerbostadshus - Energieffektiva lösningar för renovering av flerbostadshus

Ensto Kerrostalo

Ensto Enervent's moderbolag Ensto tillhandahåller energieffektiva lösningar för elsystem, belysning och ventilation som ökar komforten och säkerheten i flerbostadshus. Ökad energieffektivitet kräver lösningar där vi använder energin på bästa möjliga sätt. En integrerad del av detta är också att spara energi och pengar genom att minska energikonsumtionen.

Bättre inomhusklimat, lägre uppvärmningskostnader

Ensto’s energieffektiva Enervent ventilationssystem, spara energi och pengar år efter år. Enervent produkterna är välkända för sin höga kvalitet. Den innovativa Greenair HP-produkt familjen och dess kontrollsystem EDA ger både energieffektiv värme och kyla som ett kompletterande system i kallt klimat eller som huvudsystem i milt klimat. Greenair produktlinje omfattar lägenheter, kontor, offentliga byggnader samt enfamiljsvillor.

Ett sunt hus andas in och ut och garanterar välbefinnande för de boende. Uppdatering av ventilationen görs lämpligen i samband med andra renoveringar när ventilationens rörsystem kan göras på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Läs mera om Ensto flerbostadshus [ensto.com]