Suomi Ruotsi Iso-Britannia Irlanti Saksa Itävalta Sveitsi Venäjä Ranska Viro Norja Puola

Tervetuloa

Ensto Enervent on porvoolainen ilmanvaihtoon ja lämmön talteenottoon keskittynyt, viime vuosina voimakkaasti kasvanut yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ilmanvaihtolaitteita energian talteenotolla koteihin ja muihin kiinteistöihin.

Viimeisimmät uutiset

News

Parasta sisäilmaa Kivistön asuntomessuilla ENERGIATEHOKKUUDESTA TINKIMÄTTÄ

Kivistön asuntomessutalot todistavat, että ei ole vain yhtä tapaa toteuttaa energiatehokas koti. Olennaista on, että koti taipuu perheen arkeen ja elämisen tyyliin ja siellä on erinomainen sisäilmasto, kuten esimerkkikohteissamme Kontio Haruniressa ja Tiilerikodissa.

(17.7.2015)

News

Enerventin omakotitalojen IV-saneerauksiin kehitetty vaakamallinen LTR-tuoteperhe täydentyy

Enervent LTR -tuoteperheestä löytyy nyt ratkaisu kaiken kokoisten omakotitalojen ilmanvaihtosaneeraustarpeisiin. Uusin LTR-tuoteperheen jäsen on tarkoitettu yli 200 neliöisille omakotitaloille.

Enervent LTR-4 on pyörivällä lämmönsiirtimellä varustettu 145 l/s-tuloilmavirroille kehitetty ilmanvaihtolaite. Se on tarkoitettu 100 – 200 m²:n kokoisille omakotitaloille. Laite täydentää LTR-tuoteperhettä ja sijoittuu nykyisten LTR-3:n ja LTR-6:n väliin. Nyt tuoteperheessä on laitteet kaikenkokoisiin omakotitaloihin aina 300 m² saakka.

(10.6.2015)

News

Enervent tukee nuoria LVI-alan lupauksia Taitajat-kilpailussa

Ensto Enervent tukee Taitajat 2015 -kilpailua toimittamalla ilmanvaihtorastin pienkoneet. Taitaja 2015 -tapahtuma pidetään 5-7.2.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK-areenalla. Tapahtuma käsittää Ammattitaidon SM kilpailut, Suomen suurin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma, Tulevaisuuden tekijät, osaamisesta mittelee n. 450 opiskelijaa 45 eri ammattialalta,Taitaja-tapahtuman yhteydessä pidetään erityistä tukea tarvitsevien TaitajaPLUS-ammattitaitokilpailu sekä Peruskoululaisten Taitaja9-kilpailu. Kolmipäiväiseen tapahtumaan odotetaan yleisöä ja kilpailijoita n. 50 000 ympäri Suomen ja maailman

Taitaja-kilpailujen tavoitteena on tehdä tunnetuksi ammatillista koulutusta, edistää työelämän ja ammatillisen koulutuksen yhteistyötä, parantaa eri ammattien ja ammattitaidon tunnettuutta ja arvostaa, esitellä ammatinvalintamahdollisuuksia sekä kannustaa nuoria kehittämään itseään ammatillisesti. Taitaja 2015 teemoina ovat mm yrittäjyys, kestävä kehitys sekä työkyky ja –turvallisuus. Tapahtuman sloganina on nasevasti Tehkää Hyvin!

Lisätietoa Turun Taitaja-tapahtumasta löydät www.taitaja2015.fi

(28.1.2015)

News

Enervent mukana urbaaninasumisen tulevaisuudessa: Yksiö puutarhassa -projekti

Ensto Enervent toimittaa ilmanvaihtolaitteen tämän hetken seuratuimpaan omakotitaloprojektiin nimeltä Yksiö Puutarhassa. Ilmanvaihtoa ohjaa täysin automaattisesti eAir-ohjain ja sisäilma on aina halutunlaista. Yksiö Puutarhassa on teollisesti tuotettava miniomakotitalo, joka on suunniteltu pääkaupunkiseudun täydennysrakentamiseen.

Ensimmäinen mallikappale on jo hyvällä mallilla Vantaalla ja valmistunee piakkoin. Tuote on herättänyt suurta mielenkiintoa jopa aluerakentamishankkeissa.

Ensto Enerventin lisäksi yhteistyössä ovat mukana mm. Woodprime, Danfoss, Gyprock, Weber, Isover, Pukkila, Puustelli, Icopal, Rudus, Lammi-perustukset, Abloy, Oras, Airam, HR-ikkunat sekä lukuisia pienempiä yrityksiä.

Tutustu projektiin tarkemmin:

(28.1.2015)

News

Enervent on mukana TAMK:n tuotetalossa ASTA-messuilla

Vuoden 2015 Asta Rakentaja -messuille tulee perinteinen Puusuutarit ry:n rakentama tuotetalo, johon Ensto Enervent toimittaa Pingvin-ilmanvaihtolaitteen. Tuotetalon rakentaa ryhmä Tampereen ammattikorkeakoulun rakennusalan opiskelijoita, jotka toimivat talon esittelijöinä koko messuviikonvaihteen ajan. TuoteTalo on vuonna 2015 60 m2:n kokoinen pientalo, joka on suunniteltu palvelemaan erityisesti pienrakentajien tarpeita. TuoteTalo esittelee laajasti erilaisia rakentamisen ratkaisuja ja materiaaleja. Taloon toteutetaan laaja valikoima erilaisia rakenteita, tuotteita ja ratkaisuja, joiden käytössä ja toteutuksessa opastetaan messuvieraita viikonlopun ajan. Pyritään tuomaan eri tuotteiden käytön esille mahdollisimman havainnollisesti avatuilla rakenneleikkauksilla esimerkiksi seinä- ja kattorakenteissa. Kohteen suunnittelu ja toteutus tapahtuu täysin Tampereen ammattikorkeakoulun rakennusinsinööriopiskelijoiden voimin. Rakentamisen lisäksi opiskelijat toimivat talon esittelijöinä messujen ajan. TuoteTalossa toimii messujen aikana ilmainen neuvontapiste rakentajille.

(28.1.2015)